RAMAC WONINGBOUWVLOEREN

Primeur voor Europa!
Door toepassing van SQAPE geopolymeer technologie een RAMAC vloer voor de woningbouw op basis van 100% circulaire bindmiddel en toeslagmaterialen. Een reductie van 85% CO2 en MKI die nog niet eerder in de bouw voor woningbouwvloeren is gerealiseerd.

De ervaringen van het storten van bedrijfshalvloeren leert dat de RAMAC vloer uitermate geschikt is voor woningbouwvloeren.
Een bewijs dat circulariteit in de bouw realiseerbaar is.

RAMAC WEGVERHARDING

Door de lange levensduur, lage milieubelasting en sterkte van het materiaal is RAMAC bij uitstek geschikt voor civiele toepassingsgebieden, zoals wegverharding (fietspaden, wegen, busbanen).

Autowegen worden intensief belast en stevig bereden, busbanen krijgen veel draaibewegingen te verduren. Hoge belasting is bij deze toepassing eerder regel dan uitzondering. RAMAC onderscheidt zich doordat het per toepassing de gewenste hoge buigtreksterkte biedt. Bij de aanleg van fietspaden geeft de duurzaamheid van het materiaal veelal de doorslag in de keuze voor RAMAC.

http://www.cementbouw.nl

RAMAC ROTONDES

Bij rotondes is de belasting nog hoger. Ook in deze toepassing heeft RAMAC zich bewezen als sterk en duurzaam alternatief.

http://www.rouwmaat.nl

RAMAC BEDRIJFSVLOEREN

De hoge buigtreksterkte, extra hardheid en dichtheid maken RAMAC bijzonder geschikt voor duurzame bedrijfsvloeren met specifieke eigenschappen op maat.

Bijkomende voordelen zijn de chemische bestendigheid en vloeistofdichtheid. Een uitkomst voor vloeren in de chemische en agrarische sector.

Conventionele betonmortel vloeren in de agrarische sector (stallen, kassenbouw, zuivelfabrieken, dairy foods) zijn gevoelig voor indringing van zuren, afkomstig van uitwerpselen, voer, melkhoudende stoffen, voedingsmiddelen. De toplaag van conventionele vloeren in deze toepassing moet daarom regelmatig vervangen worden. Een hoge kostenpost. Dankzij de zuurbestendigheid gaan RAMAC vloeren langer mee.

http://www.nexteria.nl


DUURZAAM BOUWEN

ZIT IN ONS DNA .

  • SQAPE B.V.

  • Industrieweg 15,
    5861 EK WANSSUM

  • +31 (0)478 537 777